Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9289

Ingredience

20 g Cibule
0,5 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
200 g Hovězí maso zadní
5 g Kopr čerstvý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 100kJ
3% Sacharidy 10 g
20% Tuky 15 g
9% Sodík 180 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí s koprem postup přípravy receptu:

1

Na másle osmažíme očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu a cibuli. Přidáme naklepané a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme.

3

Omáčku prolisujeme, přidáme nasekaný kopr a nakonec ochutíme cukrem a citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept