Recept

Dušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9407

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Sůl
680 g Treska aljašská
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 polévková lžíce Zázvor celý
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
6% Sacharidy 23 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 234 mg
60% Bílkoviny 34 g

Dušená ryba se zázvorem a jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a nakrojenou rybu potřeme zevnitř a zvenčí solí a sezamovým olejem.

2

Na ohnivzdorný talíř dáme nakrájemnou cibulku a na tu položíme rybu,kterou rovnoměrně potřeme sójovou omáčkou smíchanou s nadrobno nakrájeným zázvorem a rýžovým vínem.

3

Talíř vložíme do rozpáleného napařovátka,zakryjeme a dusíme asi patnáct minut.Hotovou rybu posypeme nakrájenou cibulkou a pokapeme rozpáleným olejem.

4

Můžeme podávat.

Poznámka

Ryba - kanic,pstruh,chňapal Blackfordův,losos,kambala.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept