Jednoduchý recept

Treska pečená na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 958

Ingredience

200 g Citrony
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
120 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 395kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 23 g
64% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Treska pečená na másle postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme kostí, očistíme je a omyjeme. Maso nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet je nařízneme a do zářezů vložíme plátky omytého citronu.

2

Tresku osolíme, poprášíme prosátou moukou, vložíme do pánve s tukem a v troubě rychleji opečeme. Při pečení přeléváme výpekem.

3

Před vyjmutím z trouby přidáme máslo a rybu přelijeme výpekem s máslem.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept