Recept

Protýkaná vepřová plec

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9688

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 ks Párky jemné
1 špetka Sůl
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

87% Kalorie 1,714 kcal
Kilojoule 7 172kJ
7% Sacharidy 25 g
639% Tuky 479 g
29% Sodík 577 mg
165% Bílkoviny 93 g

Protýkaná vepřová plec postup přípravy receptu:

1

Mrkev očistíme a spolu s párkem nakrájíme na štíhlé hranolky. Maso otřeme, osolíme, opepříme a protkneme hranolky párku a mrkve.

2

Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, maso na ní ze všech stran opečeme, podlijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme za občasného podlití doměkka.

3

Měkké maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou, osmahneme, vmícháme protlak, podlijeme a podusíme.

4

Hotovou šťávu přecedíme na naporcované maso, dochutíme a podáváme s rýží, knedlíky nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept