Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s česnekem v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9712

Ingredience

1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety
4 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 804kJ
0% Sacharidy 2 g
14% Tuky 11 g
6% Sodík 114 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové kotlety s česnekem v alobalu postup přípravy receptu:

1

Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.

2

Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala.

3

Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme.

4

Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Poznámka

Kotlety balíme každou zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept