Recept

Dušené hovězí s houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 991

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Houby čerstvé
500 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 ks Petržel - nať
50 g Sádlo škvařené
1 ks Sůl
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 618kJ
2% Sacharidy 5 g
37% Tuky 28 g
4850% Sodík 97 g
52% Bílkoviny 30 g

Dušené hovězí s houbami postup přípravy receptu:

1

Naklepeme plátky masa, osolíme, potřeme nastrouhanou cibulí a opečeme po obou stranách na sádle.

2

Přisypeme nakrájené houby a osolíme. Když se šťáva vysmahne, maso podlijeme a dusíme dokud není měkké.

3

Na závěr zalijeme smetanou smíchanou s moukou a petrželkou, necháme krátce povařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept