Recept

Krémová slepičí polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9950

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 ks Slepice
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 923kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 20 g
13% Sodík 266 mg
106% Bílkoviny 60 g

Krémová slepičí polévka postup přípravy receptu:

1

Omytou slepici rozkrájíme na menší kusy a s cibulí a zeleninou ji uvaříme v osolené vodě doměkka. Potom maso vykostíme a rozemeleme.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji po částech vývarem a povaříme asi 10 minut. Přidáme umleté maso a vše ještě 5 minut povaříme.

3

Před podáváním do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.

4

Podáváme s toasty nebo s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept