Rybíz

Ovoce je zdrojem vitamínů, minerálů a dalších, pro organismus člověka důležitých látek, v naší stravě by se mělo objevovat co nejčastěji. Velmi oblíbeným a často konzumovaným druhem ovoce je rybíz a v této části najdete recepty, v kterých je právě rybíz jednou z ingrediencí. Rybíz se dá i velmi dobře zavařovat.

Podívejte se i na další informace o rybízu - dozvíte se například jaké má účinky na zdraví člověka, jak ho správně uskladnit a další zajímavosti.

Seřadit
Nalezeno 118 receptů
Zobrazení

Plátky želatiny naložíme do hrnku s vodou podle návodu na obalu. Budeme potřebovat 6 plátků. Jakmile želatina nabobtná, vmícháme ji do 700 ml horké...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Z prolisovaného tvarohu, smetany a vanilkového cukru našleháme hladký krém. Omyté ovoce obalíme v cukru. V pohárech prokládáme krém vrstvami ovoce,...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 20 min Počet komentářů k receptu1

Žloutky chvíli třeme v míse s krupicovým a vanilkovým cukrem. Přidáme postupně olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Vše promícháme. ...

4
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 50 min Počet komentářů k receptu1

Smícháme mouku s práškem do pečiva, cukrem, nakrájeným máslem a vejcem, zaděláme těsto které dáme do vymazané a vysypané koláčové formy. Okraje...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Promícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, měkké máslo a připravíme drobenku. Jeden hrnek drobenky dáme stranou a do zbylé vmícháme vejce...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Nejprve smícháme mouku a kypřicí prášek. Postupně přidáme polovinu cukru, máslo a žloutky. Rychle vypracujeme v soudržné těsto, které necháme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

Nejprve připravíme těsto. Smícháme mouku, cukr, máslo, špetku soli, vejce a smetanu. Promícháme ručně nebo šlehačem a necháme asi hodinu odpočívat....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka. Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů.

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Smícháme jogurt se šlehačkou, přidáme cukr a ušleháme do hladké, lehké pěny. Vložíme do lednice. Rybíz omyjeme, odstopkujeme a asi polovinu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

Tvaroh rozmačkáme vidličkou a dáme do mísy. Přidáme smetanu, vanilkový cukr a vyšleháme hladký krém. Rybíz dobře omyjeme a posypeme cukrem. Krém...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist