Kuchařka oblíbených rybích jídel

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0
autor: vili
Kuchařka oblíbených rybích jídel

Kuchařka s jídly z ryb vás určitě zaujme. Rybí maso je velmi zdravé a lehce stravitelné, jíst bychom ho měli poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Ryby se mohou péct, smažit, grilovat nebo udit, jsou vynikající i do salátů.

více >
< méně
Vše | Saláty | Hlavní chod

    Saláty


  • Jablečný salát s uzeným pstruhem

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 20 min

    Filety z uzeného pstruha rozdělíme na malé kousky. Jablka omyjeme, rozpůlíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Petržel omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Smícháme ocet, olej, sůl, pepř a nasekané lístky petržele, marinádou přelijeme...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist