- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Velikonoce/
- Tradiční menu na Velikonoce
Tradiční menu na Velikonoce






Připravte si tradiční velikonoční menu, v kterém je polévka s bylinkami, zelný salát, pečená kachna s jablky nebo pečená husa a samozřejmě i velikonoční beránek. Ušetřete čas a starosti a využijte i jiná naše meníčka na velikonoční lahůdky.
Polévky
Velikonoční polévka s bylinkami






Polotvrdé žemle nakrájíme na kostičky a v pánvi je osmažíme na rozpáleném másle (2 lžíce) dozlatova. V hrnci rozpustíme další lžíci másla, přimícháme k němu 1 lžíci mouky a za stálého míchání...
víceSaláty
Salát z bílého zelí






Zelí nakrájíme najemno, vložíme do mísy a polijeme vařící vodou. Po 2 minutách pak vodu scedíme. Nastrouháme mrkev na hrubém struhadle a křen na jemném struhadle. Smícháme se zelím. ...
víceHlavní chod
Pečená kachna s jablky






Očistíme a omyjeme kachnu, osolíme, okmínujeme. Vložíme ji do pekáče prsíčky dolů a upečeme dozlatova. Asi 20 minut před koncem pečení přidáme kachní játra a upečeme je. Každou porci...
víceDezerty a moučníky
Beránek velikonoční z piškotového těsta







Žloutky třeme s polovinou cukru do pěny. Přidáme vanilkový cukr, kůru z 1/4 citronu a 3 lžíce citronové šťávy. Z bílků ušleháme pevný sníh a po částech do něj zašleháme zbylý cukr. Sníh...
víceOstatní
Pečená husa nadívaná uzeným kolenem






Kůži na kolenu nařežeme na kostičky, vetřeme do nich česnek, sůl, pepř a drcený kmín. Husu osolíme, opepříme a posypeme celým kmínem zvenku i zevnitř. Do husy dáme rozpůlené jablko, cibuli a...
víceSlovácký velikonoční mazanec







Do mísy dáme kvasnice, lžičku vanilkového cukru a 1 dl vlažného mléka. Necháme vzejít kvásek. V misce si utřeme žloutky s moučkovým cukrem a máslem do pěny. Do vzešlého kvásku postupně...
více
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android