- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jeneralka
jeneralka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 166x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jeneralka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 166Grilovaná vepřová žebírka - II.
V mixéru umixujeme česnek a kořen koriandru na hladkou pastu. Ve větší misce smícháme s česnekem, cukrem, švestkovou omáčkou (případně kečupem), sójovou a ústřicovou omáčkou, mletým badyánem ...
víceZelená bramborová polévka
Na rozpuštěném másle mírně osmažíme jemně nakrájenou cibuli, pažitku a utřený česnek. Přidáme jemně nakrájený špenát a pórek a dusíme asi 15 minut. Oloupané brambory nakrájíme na kostky a...
víceTom Kha Kai
V pánvi wok vaříme na mírném ohni kokosové mléko, do kterého jsme přidali voňatku citrónovou, nakrájený galgán a šalotku. Přidáme vykostěné kuřecí maso, nakrájené na plátky, rybí omáčku a...
víceKuřecí saté
Kuřecí prsa, zbavená kůže, nakrájíme na širší proužky a vložíme do mísy. Proužky musí být přiměřeně široké, aby se daly napíchnout na špejle jako špíz (cca 10 cm x 5 cm). Dále umixujeme...
víceKuřecí prsíčka v alobalu
Odkostěná kuřecí prsíčka pokapeme rozpuštěným máslem a kečupem, osolíme, opepříme a každou porci položíme na samostatný díl alobalu potřený máslem. Porci posypeme mraženou zeleninovou směsí a...
víceSmažené bílé nudle s vepřovým masem
V misce rozmícháme ústřicovou omáčku, 4 lžičky světlé sójové omáčky, cukr, sójovou omáčku Yellow Bean Sauce a tapiokovou mouku se 125 ml vody. V jiné misce mezitím smícháme nudle se 2 lžičkami...
víceOkoun na bílém víně
Okouna rozporcujeme a rybí plátky osolíme, opepříme, potřeme citrónovou šťávou, worcestrovou omáčkou, lehce obalíme v hladké mouce a na másle podusíme. Mezitím smícháme smetanu s vínem, 5...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele