- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Lahodný salát s hruškou a nivou
Nejdříve připravíme dresink z oleje, medu, citronové šťávy, octa a soli. Poté omyté hrušky rozkrojíme, odstraníme jádřinec a nakrájíme je na silnější plátky. Vložíme do mísy a přidáme omyté a...
víceLilkový salát
Omyté lilky nakrájíme na plátky, na rozpáleném oleji orestujeme, poté vyjmeme a necháme okapat, nejlépe na papírové utěrce. Ochutíme solí a pepřem. V misce nastrouháme nahrubo loupaná rajčata...
víceMaminčin zelný salát s křenem
Nejdříve nakrájíme najemno na nudličky bílé zelí a cibuli na kostičky. V míse vše smícháme a důkladně promačkáváme (namísto šlapání), až zelí pustí šťávu. K tomu přimícháme skleničku...
víceSalát z červené řepy a rajčat
Nejdříve nakrájíme vařenou červenou řepu na tenké plátky a smícháme s loupanými krájenými rajčaty a najemno nakrájenou cibulí. Pokud máme rajčata čerstvá, sloupeneme je ve vroucí vodě. Vše...
víceZeleninový bulgur
Nejdříve bulgur zalijeme horkou vodou, přiklopíme a necháme vsáknout všechnu vodu. Mezitím vedle nařízneme na špičce do kříže a ponoříme na 20 sekund rajčata do vařící vody a sloupneme slupku....
víceCelerový salát s uzeným lososem
Oloupeme oba celery a nakrájíme na tenké nudličky. Zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem a necháme zaležet. Zatím připravíme dresink z majonézy, hořčic, smetany, oleje, soli a jemně...
víceDip z makrely
Nejdříve připravíme česnek: dáme asi na 30 minut celou paličku česneku do trouby péct asi na 180 stupňů Celsia. Pak necháme česnek zchladnout. Zatímco pečeme česnek, připravíme čerstvou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele