- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Rýžová kaše z rýžových vloček s malinami
Nejdřív namočíme přes noc rýžové vločky, a to tak, že na jeden díl vloček použijeme dva díly mléka na namočení a tři díly na vaření. Připravené namočené vločky postupně přivedeme k varu,...
vícePikantní fazolový salát s hovězím masem
Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský...
víceDip z tofu
Nejdříve najemno nastrouháme tofu, větší mrkev a menší celer (množství, jako mrkev), k tomu přimícháme jemně nasekanou šalotku, nasekaný česnek, nakrájený na drobné kousky hermelín, sójovou...
víceDip z avokáda
Nejdříve lehce nařízneme rajče na špici do kříže a na 20 sekund ponoříme do vařící vody, vyndáme ho, hned zchladíme a sloupneme slupku. Vyjmeme semínka a dužinu nakrájíme na malé kousíčky....
víceFazolová pomazánka
Vařené bílé fazole z konzervy s trochou nálevu a olivovým olejem rozmixujeme, přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, drcený česnek, kmín a sladkou papriku. Vše důkladně promícháme. ...
víceŠpenátová pomazánka
Nejdříve sýr fetu nebo balkánský nadrobíme nebo nastrouháme, smícháme s margarínem a drceným česnekem. Potom vmícháme nasekaný čerstvý špenát a tvaroh. Nemusíme pomazánku solit, protože sýr...
vícePohanková kaše v kokosovém mléce s roznkami
Nejdříve namočíme pohankovou krupici do studené vody nejméně na 30 minut. Lépe je namočit ji přes noc. Je potom krémová. Do kastrolu nalijeme mléko, osolíme špetkou soli, vmícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele