- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Ludvo
Ludvo
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Ludvo |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
09.03. | Ludvo ohodnotil recept Francouzské brambory |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Francouzské brambory
Uzenou vepřovou plec omyjeme, uvaříme téměř doměkka a nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a po...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 93Halloweenská zeleninová polévka
Zeleninu a jablko oloupeme a pokrájíme na větší kostičky. Na suché pánvi opražime dýňová semínka. V hrnci rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu a 4 minuty restujeme. Přidáme rajčata,...
víceMrazíkova zeleninová polévka
Nejprve si očistíme a na kostičky nakrájíme brambory, mrkev, kedlubnu a namočíme si houby do studené vody. Potom v hrnci rozpustíme máslo, vsypeme do něho drobně nakrájenou cibuli s pórkem a...
víceVydatná zeleninová polévka
Fazole namočíme přes noc do studené vody. Další den vyměníme vodu a fazole dáme předvařit asi na 15 minut. V dalším kastrolu rozehřejeme rostlinný olej, vložíme do něj zeleninu pokrájenou na...
víceRajčatová omáčka s česnekem a bazalkou
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova. Přidáme rajčatový protlak, loupaná rajčata, polovinu lístků bazalky a vše promícháme....
víceZeleninová polévka
Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Celer očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cuketu očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Brambory...
víceKuřecí prsa připravovaná v páře
Omytá kuřecí prsa propícháme vidličkou, polijeme vínem a mírně osolíme. Maso vložíme do pařáku a v páře necháme asi 15 minut.
víceZeleninová polévka s pestem
Pesto připravíme z bazalky, česneku a olivového oleje. Vše rozmixujeme na pastu. Směs osolíme a opepříme, dáme do chladničky. Mrkev podélně rozpůlíme a nakrájíme. Brambory nakrájíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.