- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Ludvo
Ludvo
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 1x | Zpráva pro Ludvo |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
09.03. | Ludvo ohodnotil recept Francouzské brambory |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 1Francouzské brambory
Uzenou vepřovou plec omyjeme, uvaříme téměř doměkka a nakrájíme na kostičky. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a po...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 93Pikantní zeleninová polévka
V hrnci rozpálíme olej. Přidáme nakrájený pórek, česnek a zázvor a na středním ohni opékáme za občasného míchání 2 minuty. Vmícháme kmín, koriandr a kurkumu a za stálého míchání opékáme ještě...
víceThajské zelené kuřecí karí
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme kari pastu a promícháme. Vložíme omyté, na kousky nakrájené kuřecí maso a smažíme je po všech stranách asi 2 minuty. Do pánve vlijeme sojovou omáčku...
víceVydatná polévka
Kuřecí skelet vložíme do většího hrnce s vodou a dáme vařit. Do vroucí vody přidáme očištěnou cibuli, mrkev, celer, petržel, dále přidáme sůl, pepř a nové koření. Vše vaříme dvě a půl hodiny....
víceCibulová polévka s vejci
Do zeleninového vývaru vložíme oloupané, nadrobno pokrájené cibule a vaříme je do měkka. Poté přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je srazit. Chléb nakrájíme na kostičky, ty osmažíme...
víceZimní zeleninová polévka
Omytou a očištěnou zeleninu s neoloupanými bramborami pokrájíme na kolečka silná 2 - 3 mm. V hrnci zahřejeme olej, máslo, vložíme pórek a restujeme přibližně 3 minuty do měkka. Potom přidáme...
víceZeleninová polévka s vejci
Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min. Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.
víceŠetřící zeleninová polévka
Mrkev, celer a petržel nastrouháme na hrubém struhadle a spolu s vodou dáme do hrnce. Přidáme sůl a kmín. Přivedeme k varu a zvolna vaříme 15 minut. Polévku odstavíme a jestě do horké polévky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.