- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Pizza marinara
Smícháme mouku, sůl, droždí, 2 lžícem oleje a množství vody dle potřeby, aby po 5 minutách hnětení vzniklo hladké, tuhé těsto. Z tohoto těsta vytvoříme kouli, vložíme ji do misky vymazané...
víceVařený losos
Připravíme si řeřichovou majonézu: na jemno rozmixujeme žloutek, hořčici, česnek, bazalku, citrónovou šťávu a řeřichu. Stále mixujeme, po kapkách přidáváme olej. Když směs začne houstnout,...
víceThajské nudle
Nakrájený česnek dozlatova opečeme ve woku s rozehřátým olejem, přidáme vejce, rychle zamícháme a nesmíme příliš dlouho zahřívat, aby nebylo tuhé. Přidáme krevety osušené papírovými utěrkami,...
víceKrémová polévka se škeblemi
Na silném ohni ve velkém hrnci s malým množstvím vody 3–4 minuty povaříme opláchnuté a kartáčkem vydrhnuté srdcovky a ty, které se při vaření neotevřou, nepoužijeme. Vodu, ve které se vařily,...
víceSépie ve vlastním inkoustu
Podle návodu na obalu připravíme instantní polentu, do ní vmícháme nakrájenou petrželku, sůl a pepř. Z těl sépií vytáhneme chapadla a hlavu, chapadla odřízneme, z hlavy vyjmeme váček s...
víceBagna cauda
Nakrájíme řapíky celeru na kousky asi 7 cm dlouhé, stejně dlouhé nakrájíme i čtvrtky mrkví, květák rozdělíme na růžičky a žampiony ozdobíme čtyřmi zářezy. Na obou koncích seřízneme jarní...
víceGrilované krevety
V míse smícháme suroviny na přípravu marinády a přidáme krevety, které nejdříve podélně nařízneme a zbavíme černé žilky. Krevety obalíme v marinádě, misku přikryjeme potravinářskou fólií a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele