- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Bílé klobásy na pórku
Pórek dobře očistíme a pokrájíme na 6cm špalíčky, které necháme 3 minuty spařit ve vroucí vodě. Máslo necháme rozehřát a osmažíme na něm nachystaný pórek, osolíme, opepříme, přiklopené dusíme...
víceVlámská karbonáda
Panenku odblaníme a pokrájíme na širší kousky. Maso necháme osmahnout na rozpáleném sádle. Slaninu pokrájíme na drobné kousky a přidáme ke smažícímu se masu. Maso přendáme do zapékací mísy. ...
víceVepřová pečínka s goudou
Maso dáme do pekáče, potřeme hořčicí, podlijeme 100 ml vody a necháme péct při 200 °C cca 75 minut. Po odpaření vody na podlévání, přelijeme maso zakysanou smetanou. Během pečení přeléváme...
víceRýžová polévka s mandlemi
Rýži uvaříme, vodu slijeme a necháme okapat. Přendáme do hrnce a přidáme kousek másla, dobře promícháme a přiklopené necháme odpočívat. Rozinky zalijeme vroucí vodou a necháme bobtnat. ...
víceMentolové bonbony
Bílek vyšleháme společně s cukrem (450g), citrónovou šťávou a alkoholem do hladké směsi. Polovinu přendáme do druhé misky, druhou část obarvíme zeleným barvivem. Hmotu přendáme na cukrem...
víceKráličí špízy s oříšky
Hřbet rozkrojíme na 4 silné pláty. Maso necháme marinovat 60 minut v marinádě z vína, trošky vody, oleje, tymiánu, soli a pepře. Marinované kousky masa vyjmeme z omáčky, nakrojíme na dvou...
víceKrálík na hořčici s fenyklovým semínkem
Králíka potřeme silnou vrstvou hořčice. Rajčata pokrájíme na kolečka a přendáme do zapékací mísy vymazané olejem. Na rajčata položíme maso, posypeme fenyklem, sekanou bazalkou, osolíme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele