- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Krab v melounovém salátě
Meloun rozpůlíme a vykrajovací lžičkou tvarujeme z dužiny kuličky. Celer dobře omyjeme a pokrájíme na cca 5 cm dlouhé kousky. Z citrónové šťávy, oleje, pokrájeného kerblíku, soli a pepře...
víceNakládaná vejce
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Ocet svaříme s kořením, vzniklou zálivkou přelijeme vejce přendaná do misky. Zcela ponořená vejce v zálivce dáme na 10 dní do lednice.
víceMramorovaná vejce
Vejce uvaříme na tvrdo. Skořápku lehce rozbijeme tak, aby popraskala na celém povrchu vejce, ale neloupeme. Vejce přendáme do nádoby s čajem a necháme 15 minut louhouvat. Poté vejce vyndáme,...
víceVejce v hrnci
Zapékací mističky vytřeme máslem, do každé rozklepneme 2 vejce a přidáme zakysanou smetanu. Misky přendáme do vodní lázně a necháme péct 6 minut při 180 °C Ihned servírujeme.
víceSázená vejce zrcadlo
Porcelánové talířky rozehřejeme na ohni a rozpustíme na nich máslo. Poté na každý z talířků rozklepneme vejce a necháme smažit 1 minutu. Odstavíme, bílky pokryjeme smetanou a nasekanou...
víceVejce po lotrinsku
Slaninu orestujeme na rozpáleném másle. Přidáme vejce a smažíme cca 3 minuty, poté osolíme a opepříme a na každé vejce dáme 1/3 smetany. Vejce dáme zapéct do trouby na 4 minuty při 180 °C. ...
víceVejce v mléce
Mléko společně s cukrem uvedeme k varu. Vejce rozklepneme a 2 minuty šleháme metličkou, poté přilijeme horké mléko. Vzniklou směs propasírujeme přes sítko a nalijeme do máslem vymazané misky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele