- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Brioškový nákyp
Mléko nalijeme do hrnce a přidáme rozpůlený vanilkový lusk, dáme ohřát až téměř k varu. Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem a pomalu a za stálého míchání vlijeme do horkého mléka. Zapékací...
víceKaštanová pěna
Koňak smícháme s kaštanovým krémem. Vychlazenou smetanu vyšleháme společně s cukrem do tuhé pěny a opatrně vmícháme do kaštanového krému. Hotovu pěnu necháme dobře vychladit. Podáváme...
víceKrém ze sušeného ovoce
Tvaroh necháme okapat na cedníku. Smícháme žloutek a 25g cukru, postupně vmícháme mouku tak, abychom předešli vzniku hrudek. Mléko přivedeme k varu, vmícháme vanilkový cukr, po malých...
víceBílý dezert
Šerbety vyndáme z mrazáku 15 minut před podáváním. Vytvarujeme kopečky a přendáme na chlazené talířky. Ananas rozkrájíme na tenčí plátky, ozdobíme jim šerbet. Na každý talířek přidáme dvě...
víceVepřové na sladkokyselo
Maso pokrájíme na nudličky a obalíme v rýžové mouce. Poté osmažíme na rozpálené pánvi s olejem. Rajčata, papriky a ananas pokrájíme na drobné kousky, přendáme do pánve k masu, podlijeme 50...
víceVepřová plec na směsi koření
Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky. Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené. Naložené maso podusíme doměkka na...
víceArista à la Fiorentina
Maso dobře omyjeme, osolíme a opepříme. Poté prošpikujeme kousky čerstvého rozmarýnu. Na závěr potřeme utřeným česnekem. Přendáme do zapékací nádoby, trochu podlijeme vodou a dáme péct. Maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele