- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Berliner Eisbein
Zelí propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Poté přendáme do hrnce, podlijeme vínem, přidáme cukr, kmín a dusíme doměkka. Dochutíme solí Maso necháme ohřát na páře. Dušené zelí...
vícePlátky šunky á la vendéenne
Šunku nakrájíme na 6 plátků a opepříme. Olej rozehřejeme společně s máslem na pánvi a šunku na něm osmažíme, cca 1 minutu z každé strany. Brambory oloupeme, pokrájíme na menší kousky a dáme...
víceŠunkové suflé
Mléko ohřejeme a postupně do něj vmícháme všechnu mouku a 100 g rozpuštěného másla. Osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Ze směsi uvaříme bešamelovou omáčku. Šunku umeleme...
víceArtyčoky á la Roscoff
2 l vody osolíme a uvedeme k varu. V trošce osolené vody rozmícháme mouku a vlijeme do hrnce k vařící se vodě. Přidáme artyčoky a vaříme 45 minut. Uvařené artyčoky necháme okapat stonkem...
víceŘízky z tresky na špenátu
Filety z tresky naporcujeme na tenké plátky a necháme marinovat v citrónové šťávě. Špenát omyjeme, odkrojíme tuhé stonky a necháme dobře okapat. Z vinného octu, oleje, jemně pokrájené...
víceTapas z ančoviček
Filety omyjeme a dobře osušíme ubrouskem a přeskládáme do misky. Maso osolíme a zalijeme citrónovou šťávou, omočíme z obou stran a necháme přes noc marinovat. Rajčata pokrájíme na menší...
vícePalačinky z Concaneau
Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji. Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu. Vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele