- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Sušená pomerančová kůra
Pomeranč důkladně omyjeme a osušíme papírovými utěrkami. Od jeho vrcholu až do spodní části nožem spirálovitě odřízneme jeho kůru. Kůru navlékneme pomocí jehly na nit a zavěsíme na přístupném...
víceKonzervované citrony
Citrony důkladně opláchneme teplou vodou a osušíme papírovými utěrkami. Poté je od vrcholku nařízneme na čtvrtky tak, abychom je od sebe zcela neoddělili. Do zavařovací sklenice o objemu 2...
víceRajčata sušená v troubě
Rajčata rozkrájíme na čtvrtky a vydlabeme z nich semena. Semena již nepoužijeme. Pokud jsou rajčata hodně velká, můžeme čtvrtky ještě rozpůlit. Pečící plech vysypeme mořskou solí a slupkou...
víceProvensálské olivy
Rozdrtíme v hmoždíři chilli papričky a pepř, černé olivy od slaného nálevu opláchneme a osušíme. Všechny přísady vložíme do sklenice o objemu 500 ml, přidáme 2 kolečka citronu, černá hořčičná...
víceSalát s opečeným bůčkem
Vnější listy čekanky radicchio oloupeme a odložíme, zbytek přes „srdíčko“ nakrájíme na nudličky. Na velké pánvi při střední teplotě zahřejeme 3 lžíce oleje a za stálého míchání na něm asi 2...
víceZelený tabbouleh
Bulgur (drcenou pšenici) nasypeme do mísy a přelijeme 600 ml vroucí vody. Mísu zakryjeme otočeným talířem a necháme nejméně 20 minut stát. Všechna tekutina by se měla vstřebat, bulgur musí být...
vícePanzanella s ančovičkami
Pečivo nakrájíme na kostky o velikosti 2,5 cm a vložíme do misky. Rajčata nakrájíme nadrobno a šťávu, která z nich vyteče, zachytáváme. Pokrájená rajčata přidáme k nakrájenému pečivu. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele