- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Cannoli se sýrem ricotta
Smícháme citronovou šťávu, vodu a vejce. Krátce rozmixujeme mouku, cukr, skořici a sůl. Přidáme máslo a za chodu mixéru přiléváme vaječnou směs. Vše vypracujeme v hladké těsto. Zpracované...
víceHummus z cizrny
Ve studené vodě necháme (nejméně 12 hodin) nabobtnat sušenou cizrnu. Vody použijeme dvojnásobné množství v poměru k cizrně, protože ta by měla zdvojnásobit svůj objem. Po nabobtnání...
víceOpékaná zeleninová rýže
Rýži propláchneme studenou vodou, zalijeme ji 300 ml lehce osolené vody a přivedeme k varu. Při mírné teplotě vaříme asi 20 minut. Uvařenou rýži necháme vychladnout. Oloupeme okurku a podélně...
víceSušená pomerančová kůra
Pomeranč důkladně omyjeme a osušíme papírovými utěrkami. Od jeho vrcholu až do spodní části nožem spirálovitě odřízneme jeho kůru. Kůru navlékneme pomocí jehly na nit a zavěsíme na přístupném...
vícePekanové sušenky
Na dva plechy rozložíme pečící papír. Pekanové ořechy nasekáme nadrobno nebo krátce rozmixujeme. Hladce našleháme máslo, přidáme moučkový cukr a šleháme tak dlouho, dokud nevznikne krémovitá...
víceMarocký kuskus s kuřetem
Cizrnu na noc namočíme do vody. Šafrán přelijeme vroucí vodou a odstavíme. V hrnci rozehřejeme olej, vložíme porce kuřete a pečeme asi 5 minut, dokud lehce nezhnědnou. Maso vyjmeme a odložíme....
víceItalský rýžový dort
Papriky zbavené semen a bílých žeber nakrájíme na kostičky. Jemně nasekáme cibuli. V hrnci zahřejeme 1 polévkovou lžíci oleje a osmahneme na něm papriku s cibulí. Přidáme rýži a za stálého...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele