- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Polévka avgolemono
V hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme drobné těstoviny a vaříme asi 8–10 minut, než budou těstoviny měkké, ale pevné. Vývar udržujeme horký, ale už se nesmí vařit. Nejméně půl minuty...
víceBagna cauda – omáčka z ančoviček
Nejprve si připravíme zeleninu - rozpůlíme papriky, zbavíme je semen, nakrájíme na nudličky. Stejně pokrájíme cukety i mrkve, připravenou zeleninu společně s brokolicí vložíme do mikrotenového...
víceRajčata s rýžovou nádivkou
Vršky omytých a osušených rajčat seřízneme a lžičkou vydlabeme dužninu. Nakrájíme dužninu na kostičky a odložíme stranou. Oloupeme cibuli a česnek. Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek...
víceProvensálské jehněčí na grilu
Vykostěné maso vodorovně neúplně rozřízneme směrem od kapsy, která vznikla při odstraňování kosti. Nedořízneme maso úplně, abychom jej mohli rozložit na velký plát. Připravené maso vložíme do...
vícePomerančový sorbet
Pomocí škrabky oloupeme z pomerančů vrchní vrstvu kůry. Při mírné teplotě a za občasného míchání rozpustíme ve vodě cukr. Pak přivedeme k varu a bez míchání necháme 2 minuty vařit. Podle...
víceMléčná rýže s kávou a rybízovou šťávou
V hrnci smícháme mléko, smetanu a instantní kávu. Vše přivedeme k varu a ihned odstavíme. Pomocí metly na sníh vmícháme mléčnou rýži a důkladně promícháváme další minutu. Poté přikryjeme a...
víceMajonéza se zeleninou
Nejprve nadrobno nakrájíme česnek, který pak špičkou nože rozetřeme na pastu. Spolu se žloutky mixujeme, dokud se důkladně nespojí. Za stálého míchání přidáváme tenkým praménkem olivový olej,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele