- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Krkonošská kukuřičná kaše bez mléka
Do hrnce s vařící osolenou vodou postupně přisypáváme kukuřičnou mouku a pomalu vaříme do doby, až je dostatečně rozpuklá. Stále mícháme! Oloupanou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka a...
víceKrupková kaše se škvarky
Slaninu pokrájíme na kostičky a v pánvi je vysmažíme na zlaté škvarky. Krupky promyjeme pod tekoucí vodou a dáme je do hrnce. Přilijeme 5 dl masového vývaru a pomalu vaříme doměkka. Velmi...
víceLívanečky z hrachové kaše
Omytý loupaný hrách promyjeme a den předem ho uvaříme v osolené vodě doměkka. Vaříme pomalu v poměru 1 hrneček hrachu + 2 hrnečky vody + 1 lžička soli. Uvaříme hustou kaši, kterou...
víceNočky - hop do vody
Do mísy vsypeme hladkou mouku, pomalu do ní vléváme vlahou osolenou vodu (300 ml + 0,5 lžičky soli), promícháme a vypracujeme dost tuhé těsto, které je vláčné, ale dost tuhé. Ve větším hrnci...
víceVánoční obalované mlíčí
V hrnci svaříme 1 litr vody s lžičkou octa a mlíčí povaříme 2 - 3 minuty, pak vyjmeme sítkem a necháme odkapat. Vychladlé mlíčí odblaníme, osolíme a opepříme. Obalíme v trojobalu: hladká...
víceMlíčí po mlynářsku
Omyté mlíčí dáme do síta a spaříme horkou vodou, do které jsme dali trochu octa. V misce smícháme hladkou mouku se solí a pepřem. Omytou petrželku kudrnku drobně pokrájíme. Mlíčí obalíme v...
víceRestované jikry a mlíčí na másle
Omyté jikry a mlíčí z jakékoliv ryby omyjeme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Pak je obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpálíme máslo a jikry s mlíčím restujeme dozlatova. Omyjeme hlávkový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele