- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Koláč s broskvemi a krémem z mandlí
Koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. V míse utvoříme žmolenkové těsto z prosáté hladké mouky (dvě lžíce dáme stranou), špetky soli a 100 gramů másla. Přidáme žloutek a vody jen...
vícePlněné koleno na pivu
Kolena vykostíme, osolíme, opepříme, naplníme směsí. Poté svineme, dobře převážeme potravinářským provázkem. Směs připravíme z masa, vajec, hrubě nakrájené cibule, utřeného česneku, soli,...
víceŠlehané biftečky
Maso vložíme do mísy, přimícháme k nim jemně nastrouhané brambory, žloutky, se solí utřený česnek, hrubě usekanou petrželovou nať, koření a sůl. Na závěr vmícháme pevný sníh z bílků. Všechny...
víceNejlepší bábovka
Větší formu na bábovku vymažeme rozpuštěným máslem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 160 °C. V míse ušleháme do pěny cukr se žloutky a vejcem. Bílky se solí vyšleháme do pevného sněhu...
víceDivoká kachna pečená na víně
Kachnu řádně očistíme, omyjeme, osušíme a potřeme vně i uvnitř solí a pepřem. V pekáči na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Na základ položíme kachnu, přidáme zbylé koření, oloupaná, na...
víceSalát z bílé ředkve s červenou řepou
Očištěnou a vychlazenou ředkev a oloupanou syrovou červenou řepu nastrouháme nahrubo. V míse promícháme se solí, olejem a citronovou šťávou.
vícePečená vepřová žebírka s křenem
Masitá vepřová žebírka rozsekáme na asi 10-15 cm široké kousky, které opláchneme a osušíme. Vložíme do pekáče, posypeme solí, pepřem, kmínem a potřeme česnekem, který jsme oloupali a rozdrtili...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele