- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Cannelloni plněné rajčatovou směsí s houbami a masem
Připravíme si bešamelovou omáčku. V rendlíku zahříváme 600 ml mléka, 2 bobkové listy, 2 plátky cibule, 12 ks pepře, 2 špetky muškátového květu, sůl a pepř. Dbáme, aby se omáčka nevařila. Po 10...
víceZapečené těstoviny s masem a lilky
Nejprve si připravíme dortovou formu, vymažeme ji olejem a dno vyložíme pečícím papírem. Na pánev vlijeme polovinu oleje a opečeme na něm plátky lilku, až zezlátnou. Odkládáme je na ubrousky,...
víceLazaně s masovou omáčkou
Nejprve si připravíme omáčku. V hluboké pánvi rozpustíme máslo, přidáme olej, vsypeme do pánve drobně nakrájenou cibuli, čtyři řapíky celeru nakrájené na nudličky, pokrájenou slaninu a...
víceTaštičky se špenátovou náplní s ricottou
220 gramů špenátových listů, kterým jsme odřízli řapíky, minutu blanšírujeme ve vroucí vodě, rychle zchladíme, po odkapání špenát pokrájíme nadrobno. Do mísy hnětače prosejeme mouku, přidáme...
víceTěstoviny s roketou a ovčím sýrem
V osolené vodě uvaříme těstoviny na zkus a scedíme a dáme dvě lžíce vody stranou. V mezičase v hluboké pánvi na oleji zhruba pět minut restujeme rozdrcené stroužky česneku, chilli papričky,...
víceTěstoviny s omáčkou s ořechy
V mixeru rozmixujeme vlašské ořechy, strouhanku z bílého pečiva, mléko, olej, sýr a česnek. Směs přendáme do mísy, vmícháme smetanu, osolíme, opepříme a dáme stranou. V mezičase v osolené...
víceTěstoviny s cuketou a rozmarýnem
V silnostěnném rendlíku na oleji restujeme na mírném plameni cibuli pokrájenou na kolečka. Po deseti minutách vmícháme drobně posekaný česnek, nasekaný rozmarýn a petrželovou nať. Zhruba půl...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele