- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Tvarohový koláč s jahodami
Troubu předehřejeme na 150 °C, dortovou formu vytřeme máslem, dno formy vyložíme pečicím papírem. Sušenky válečkem rozdrtíme a drtí vyložíme dno formy. Bílky oddělíme od žloutků a spolu se...
vícePletený závin se švestkami
Připravíme plech, který vymažeme tukem. Ve vlažné vodě rozmícháme droždí, necháme asi patnáct minut odstát. Poté přimícháme mléko, cukr (dvě lžíce odložíme do náplně), sůl, jedno rozšlehané...
víceKořeněné fazolky
Zelené fazolky očistíme, překrojíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě. V hlubším rendlíku na oleji smažíme plátky česneku a koření. Poté přidáme sojovou omáčku a vmícháme okapané fazolky.
víceCibulová polévka s pivem
Na másle s olejem smažíme cibuli nakrájenou na tenké plátky tak dlouho, až karamelizuje. Cibuli zaprášíme moukou, 1 minutu restujeme, poté zašleháme vývar a pivo. Polévku osolíme, okořeníme...
víceKořeněná zelňačka s houbami
Maso očistíme, zelí překrájíme, zeleninu oloupeme, česnek utřeme se špetkou soli, cibuli nakrájíme najemno. Ve vodě s 1 lžičkou soli uvaříme doměkka maso s houbami a celou klobásou. Když je...
vícePalačinky s oříškovou pěnou
V míse rozšleháme vejce se žloutkem, přimícháme mléko, mouku, sůl a cukr a vymícháme hladké těsto, z kterého na másle smažíme tenké palačinky. K plnění palačinek umeleme oříšky. Nad párou...
víceSváteční chilli
Oba druhy fazolí přes noc namočíme do vody. Druhý den uvaříme do poloměkka. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme. Masa a klobásu nakrájíme na kostičky. Papriky očisíme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele