- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Datle v šunce
Klobásy oloupeme, zbavíme špiček a rozdělíme na dvanáct kousků. Datle vypeckujeme a vyplníme klobásami. Plátky šunky rozřízneme napůl, obalíme v nich datle a upevníme je nití nebo párátkem. ...
víceHovězí s brandy a portské
Osm plátků slaniny posypeme pepřem, petrželkou, tymiánem a pokapeme brandy. Tak slaninu marinujeme půl hodiny. Maso nakrojíme na osmi místech a do těch vložíme slaninu. Pak ho svážeme jako...
víceHovězí s bramborem na bylinkách
Maso nasolíme a necháme 1 hodinu uležet. Potom ho utřeme dosucha a svážeme jako rolku, potřeme olejem, opepříme a obalíme do alobalu s kořením. V pekáči rolku polijeme olejem, podlijeme vínem,...
víceRoštěná na citronech s olivami a bylinkami
Maso osolíme a opepříme. Osm lístků šalvěje, jednu snítku rozmarýnu, česnek nasekáme a smícháme. Maso rychle opečeme na 80 ml oleje, posypme ho bylinkami a pečeme ho v troubě na 220 stupňů asi...
víceHovězí s kdoulemi, medem a mandlemi na citronu
Smícháme nakrájenou mrkev a cibuli na plátky, prolisovaný česnek, mletou skořici, sůl, olej, víno a pepř. Směs promícháme a natřeme na maso, to pak dáme do lednice na 12 hodin marinovat. ...
víceRoštěná na okurkách a citronu
Oloupanou cibuli rozčtvrtíme, celer omyjeme, šunku a sýr nakrájíme na proužky. Do masa prokrojíme šesti až osmi řezy a do prostor vložíme sýr a šunku. Maso opepříme, osolíme, potřeme protlakem...
víceRostbíf na víně
Maso osolíme, opepříme a osmažíme na oleji asi 10 minut dočervenohněda. Potom uložíme na teple. Smícháme mouku, sůl, vejce a pomalu přimícháváme i mléko. Tukem vymažeme formu na muffiny, do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele