- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Tropický salát
Vodní meloun zbavíme červené dužiny a vytvoříme z ní kolečka, popřípadě krychličky. Zbytek bílé a zelené dužiny vydlabeme a vyhodíme, melounovou kůru uschováme a uložíme do ledničky. Totéž...
vícePečený ananas s brusinkami
Ananas zbavíme vrchní části, rozkrájíme ho podélně na poloviny, do dužiny uděláme tři podélné a šest příčných zářezů. Řeznou stranou položíme ananas na plech, pokapeme medem a pečeme v...
víceJahody v tvarohu
Jahody očistíme, umyjeme, pár si jich dáme stranou a zbytek umačkáme s cukrem. Vedle si smícháme tvaroh, dva žloutky a tekutý med. Třetinu ze směsi vmícháme k jahodám. Polovinu zbylého tvarohu...
víceJehněčí zapečená rýže
Na pánvi prudce orestujeme na kostičky nakrájené maso dohněda. Zmírníme oheň a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, plátky žampionů, kostičky celeru, jablka a pečeme, dokud nám žampiony...
víceRýže s mrkví
Na oleji v hrnci restujeme asi 2 minuty prolisovaný česnek a na kostičky nakrájenou mrkev. Přisypeme propláchnutou rýži a krátce opečeme. Zalijeme vodou, okořeníme a přidáme citronovou kůru....
víceČervený řepný salát
Červenou, sterilovanou řepu nakrájíme na plátky a necháme je okapat. Šťávu si odložíme. Vedle v misce důkladně smícháme ostatní suroviny, vložíme kousky řepy a směs necháme stát 1/2 hodiny v...
víceNevada - hadí kousnutí
Vysokou sklenici naplníme do dvou třetin ledem, nalijeme do ní citronovou šťávu a přisypeme cukr. Přilijeme podle chuti také likér a necháme koktejl dvě minuty odstát. Odstátý drink dolijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele