- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Pesta polévka s fazolemi a zeleninou
Kostičky cuket, kostičky rajčete, nasekanou šarlotku, kostičky mrkve, nasekaná konzervovaná rajčata, vývar, sůl a pepř přivedeme do varu a přikryté vaříme dvacet minut. Pak přidáme kousky...
vícePolévka s jogurtem a okurkou
Okurku oloupeme, nastrouháme nahrubo, smícháme se smetanou, jogurtem, dvěma prolisovanými stroužky česneku, octem, mátou, solí a pepřem. Promícháme a směs chladíme dvě hodiny. Pak opět...
víceKrémová dýňová polévka
Dýni oloupeme, zbavíme semínek, nakrájíme na kousky. Na oleji rozehřejeme kolečka pórku a jeden prolisovaný stroužek česneku do změknutí. Přidáme zázvor, kmín, po minutě přidáme dýni, vývar,...
víceFazolová polévka s chlebem a zelím
Na 60 ml oleje deset minut pomalu připravujeme nasekanou cibuli, kolečka mrkve, čtyři prolisované stroužky česneku, plátky celeru a nasekaný fenykl. Pak přidáme plátky cuket a vaříme dvě...
vícePolévka se zeleninou a kořením
Rajčata třicet sekund necháme stát ve vařící vodě, pak je zchladíme, oloupeme, zbavíme semínek a nekrájíme na čtvrtky. Kostičky jehněčího, skořici, máslo, estragon, petrželku a nasekanou...
víceČočková polévka se zeleninou
Deset minut ve varu zprudka vaříme čočku. Na 40 ml oleje smažíme tři minuty většinu nasekané cibule, plátky dvou stroužků česneku, kmín, kurkumu, čočku, vývar a 625 ml vody. Vše ve varu...
vícePolévka s mušlemi na víně
Mušle očistíme a pět minut povaříme přikryté na víně. Ty, co se neotevřou, vyhodíme. Tekutinu scedíme a uschováme. Mušle vyloupeme. Na oleji osmažíme nasekanou cibuli, dva prolisované...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele