- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Houbový salát s klobásou a fazolkami
Fazole povaříme 8 minut v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a stáhneme z nich tuhou slupku. Pokrájenou klobásu na oleji 3 minuty osmahneme. Obsah pánve přelijeme i s olejem...
víceArtyčokový salát s fazolkami a česnekem
Umixujeme si česnek a ocet, pomalu přilijeme 250 ml oleje, směs opepříme a osolíme. Fazolky povaříme 2 minuty doměkka a scedíme. Artyčoky zbavíme stopek a povaříme je 30 minut v osolené vodě a...
vícePomerančový salát s chřestem
Chřest nakrájíme na kousky, povaříme je 4 minuty v osolené vodě, scedíme a propláchneme. Z poloviny pomeranče ostrouháme kůru. Pak pomeranče oloupeme, rozdělíme na dílky a ze slupek vymačkáme...
víceOlivový salát s tuňákem a vejci
Smícháme olej, prolisovaný česnek, ocet, sůl, pepř a promícháním vytvoříme zálivku. Fazolky na polovinu vaříme v osolené vodě 2 minuty doměkka. Pak je scedíme. Nakrouhané zelí smícháme s...
víceZelný salát se sýrem a hrozny
Smícháme 65 ml oleje, citronovou šťávu, cukr, tymián, zamícháme a odložíme. Pak smícháme nasekané zelí a hrozny. Plátky sýru na zbytku oleje osmažíme po obou stranách. Salát servírujeme se...
víceFazolový salát se sýrem a koprem
Fazole uvaříme v osolené vodě tak, aby se nerozvařily. Na oleji osmažíme poloviny rajčat a prolisovaný česnek, až začnou rajčata hnědnout. Pak přidáme na kostičky nakrájenou nivu a 1 minutu...
víceFazolový salát s bylinkami a kořením
Fazole dáme na noc do studené vody, scedíme je a v čerstvé vodě je deset minut zprudka povaříme. Pak zmírníme oheň, přidáme tymián, bobkový list, překrojenou cibuli a vaříme zvolna asi 1...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele