- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Cibulový salát s hrozinkami
Cibulky oloupeme a se všemi ostatními surovinami je s 310 ml vody povaříme do změknutí a do odpaření většiny tekutiny. Vyjmeme bobkový list a petrželku, přidáme sůl a servírujeme.
víceZelenina s citronovou zálivkou
Papriky rozkrojíme na čtvrtiny, odstraníme semena a stopky. Grilujeme je, až začnou černat. Nakládaná rajčata nakrájíme na plátky. Čerstvá rajčata a papriky servírujeme na talíři s nasekanými...
víceBrambory s kořením
Brambory očistíme a uvaříme v osolené vodě. Po slití je můžeme oloupat a nakrájíme je na větší kousky. Na oleji je pak osmahneme. Nakrájený česnek, chilli a kmín rozdrtíme a smícháme s...
víceCizrna se zeleninou a kořením
Lilek nakrájíme na kostičky, vložíme je do síta, posypeme solí a necháme nad hrncem 1/2 hodiny. Pak je omyjeme studenou vodou a necháme oschnout. Cizrnu, namočenou přes noc, necháme okapat a...
vícePlněné listy se zeleninou a bylinkami
Vinné listy propereme, zalijeme je vařící vodou, necháme deset minut bobtnat a scedíme je. Promícháme cibuli, šalotky, petrželku, mátu, citronovou kůru, vše nasekané, dále drcenou chilli...
víceSměs zeleniny s bylinkami
Rajčata ponoříme na 30 sekund do vařící vody, pak je zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nasekanou cibulku osmažíme na oleji dozlatova. Pak přidáme oloupané a nakrájené tuříny,...
víceŠpenát s chlebem, rozinkami a oříšky
Rozinky necháme deset minut nasáknout ve vařící vodě. Pak vodu slijeme. Jeden plátek chleba bez kůrky nakrájíme na kostky. Na 40 ml oleje kostky osmažíme. Do kastrolu dáme zbytek oleje a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele