- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Rýže s fazolkami a hráškem po indicku
Smícháme cizrnu (channa dal), mouku urad dhal, chilli papričky, česnekové stroužky, kardamom, tyčinku skořice, moučku a koriandr. Směs roztlučeme. Rýži uvaříme podle návodu na obalu....
víceKvěták v citronové omáčce
Květák uvaříme v páře. Česnek prolisujeme a petrželku nasekáme. Smícháme pastu, česnek, kmín, šťávu, sůl a pepř. Dobře zamícháme a květák směsí polijeme. Navrch nasypeme mletou papriku a...
víceKapustičky na citronu
Z kapustiček odřežeme spodní část a hlavičky nařízneme. V páře je vaříme asi deset minut. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, kůru a kapustičky. Zeleninu lehce...
víceTvarohové pirohy
Smícháme mouku, jedno vejce, špetku soli, smetanu a vlažnou vodu a vypracujeme těsto, přikryjeme ho vlhkou utěrkou a necháme půl hodiny stát. Mezitím smícháme tvaroh, vejce, sůl, pepř a směs...
víceArtyčoky na citronu
Artyčokům odkrojíme stonky a spodní části, vložíme je do mísy s vodou a citronovou šťávou. Jednomu po druhém odkrojujeme spodní třetinu hlavičky a vnější vrstvy. Vracíme je zpět do mísy. ...
víceDušené fazolky se zeleninou
Žampiony nasekáme, mrkev nakrájíme najemno, brambory na kostky, fazole nadrobno, česnek prolisujeme. Hříbky zalijeme 625 ml horké vody a máčíme asi dvacet minut. Na oleji restujeme čtyři...
vícePečený tuňák se zeleninou
Na másle smažíme mouku jednu minutu. Pánev odstavíme, přidáme hořčici, šťávu, zamícháme a vrátíme zpět na oheň. Za pět minut přidáme rozmačkaného tuňáka, těstoviny, polovinu nastrouhaného sýra...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele