- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Dušené vepřové na jablkách
Na oleji restujeme maso dohněda, poté je uložíme do ohnivzdorné mísy. Na pánvi restujeme kolečka cibulky a plátky žampionů. Po pěti minutách přisypeme mouku, vše promícháme a prohříváme další...
víceDušené kuře na jogurtu a koření
Papriky a cibuli nakrájíme na kolečka, zázvor nasekáme najemno, česnek prolisujeme, lusky roztlučeme. Na oleji restujeme asi pět minut do měkka cibuli, papriky, zázvor, česnek, koření a sůl....
víceDušený krocan na žampionech
Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, papriku a celer nakrájíme na jemno, maso na proužky a žampiony na polovinu. Na oleji restujeme česnek, cibuli, papriku, celer a po deseti...
víceDušené kuřecí na paprice a klobáse
Na pánvi restujeme osm kousků kuřete pět až osm minut dozlatova. Zvlášť na oleji restujeme ještě plátky cibule, prolisovaný česnek a tenká kolečka paprik. Za čtyři minuty vložíme maso,...
víceHovězí s ledvinkama na těstových košíčkách
Cibuli si nakrájíme nadrobno, hovězí a vepřové na kostičky, petržel nasekáme najemno. V ohnivzdorné míse na oleji restujeme pět minut cibulku, pak přidáme maso a ledvinky a zprudka je pečeme...
víceDušené hovězí na víně a žampionech
Hovězí nakrájíme na kostky, cibulky nasekáme na drobno, česnek prolisujeme, celer nakrájíme na kousky a žampiony na plátky. Maso zprudka pět až deset minut restujeme na oleji dohněda. Na...
víceDušené hovězí s bramborem na víně
Mouku smícháme s pepřem, solí, obalíme v ní maso. Na oleji ho pak restujeme dohněda, nakonec ho přemístíme do ohnivzdorné mísy. Na oleji restujeme čtyři minuty prolisovaný česnek a cibulku...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele