- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pobihalka
pobihalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 775x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pobihalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 5x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 775Hovězí v těstu na pivě
Mouku smícháme se semínky, pepřem, solí a kousky masa. Obalené maso smažíme na oleji asi 4 minuty ze všech stran. Poté ho položíme do ohnivzdorné mísy. Orestujeme plátky cibule, dva...
víceHovězí na chilli
Smícháme mouku, pepř, sůl a kostky masa v tom obalíme. V ohnivzdorné pánvi maso pět minut restujeme a pak ho odložíme stranou. Smícháme nakrájenou cibuli, olej a pět minut restujeme. Pak...
víceSmažená bageta s hovězím masem
V ohnivzdorné míse na másle restujeme kostky masa, kolečka cibule. Po dvou minutách přisypeme mouku, pivo, vývar a mícháme, dokud se vše neprohřeje. Pak přidáváme jeden prolisovaný stroužek...
víceDušené hovězí se salsou
Smícháme mouku, cukr a obalíme v tom kostky masa. Proužky slaniny, kolečka cibule a prolisovaný česnek smažíme na oleji doměkka, pak přidáme kousky masa a restujeme. Po chvíli přidáme zbytek...
víceHovězí na černém pivu
Na oleji restujeme šest minut maso dohněda. Pak vložíme do ohnivzdorné mísy kolečka cibule. Po pěti minutách přisypeme cukr a mouku. Po dalších dvou minutách přilijeme pivo a vývar. Po...
víceZapečené jehněčí s chlebem a broskvemi
Maso umixujeme na jemno. Sušené broskve a hrozinky namočíme na půl hodiny do vody. Chléb v mléce. Na oleji důkladně orestujeme mleté maso a přemístíme je do velké mísy. Ve stejné pánvi...
víceJehněčí podušené v koření
Jehněčí nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. Maso okořeníme a na másle ho ze všech stran orestujeme dohněda. Ve stejné pánvi restujeme cibuli, česnek a až zesklovatí,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele