- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Krab s muškátovým oříškem
Postavíme na sporák hrnec s dostatečným množstvím vody, uvedeme ji do varu a kraba dáme do ní. Vaříme ho asi 10 minut, potom ho vyjmeme. Pak otevřeme krunýř a vybereme všechno maso a vše dáme...
víceKuličky ze sušené tresky
Tresku vykostíme, odřízneme kůži, omyjeme ji a nakrájíme na kousky. Cibuli a stroužek česneku jemně nasekáme. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a rybí maso na něm prudce po obou stranách...
víceÚstřice s brokolicí
Brokolici umyjeme a rozdělíme na růžičky. Pod tekoucí vodou omyjeme ústřice a vydrhneme je kartáčkem. Vhodným nožem je otevřeme, zbavíme případných zrníček písku, vyřízneme je ze skořápek a...
víceSušená treska s citronem
Sušenou tresku vykostíme nakrájíme přibližně stejné kousky a osušíme. Petrželku nasekáme. V hlubokém talíři smíchám 4 lžíce oleje s trochou citronové šťávy. Ve směsi necháme asi 1 hodinu...
víceHřebenatky s šafránem
Hřebenatky otevřeme ostrým nožem a rozdělíme je na bílé a oranžové části. Bílé maso překrojíme podélně na polovinu a všechno odložíme do ledničky. Smetanu nalijeme na pánvičku a necháme z...
víceRolky z tresky
Šalotku, oloupeme a jemně ji nakrájíme. Ve vařící vodě spaříme čekankové listy, scedíme je, dáme stranou. Opereme pažitku a nasekáme ji. Nasekáme řeřichu. Do pánve nalijeme víno (2 lží- ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele