- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Pečené fazole v sýrové omáčce
Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájený pórek a mícháme několik minut, až změkne, ale nezhnědne. Pórek vyjmeme děrovanou lžící a dáme stranou. Vložíme drcený česnek a nakrájené houby a smažíme...
víceSedlácký páj
Nakrájenou petržel a mrkev povaříme 5 minut ve vývaru. Procedíme a vývar uschováme. Do zapékací mísy dáme olej, přidáme zeleninu a polovinu česneku. Pečeme asi 30 minut v troubě předehřáté na...
víceSýrový páj
Do mísy dáme mouku, sůl, máslo a lehce je zpracujeme na drobenku. Přidáme nastrouhaný sýr a spojíme s vejcem a 1 lžící studené vody na vláčné, hladké těsto. Dáme na 30 minut do chladna. V...
víceMarsejská zapečená zelenina
V zapékací míse smícháme nakrájené cukety, rajčata, cibuli, drcený česnek, sůl a pokapeme olejem. Na zeleninu dáme olivy, pak posypeme provensálskými bylinkami, kapary a černým pepřem. ...
víceKlobásy v čočce
Do hrnce vložíme čočku a bobkové listy, zalijeme vodou a přivedeme k varu a 30 minut zvolna vaříme, aby čočka změkla. Vodu slijeme a čočku dáme stranou. V hrnci rozpálíme olej, přidáme...
vícePečené klobásy s bramborami
Na pánvi rozehřejeme olej a klobásy na něm dohněda osmahneme. Vyjmeme je a nakrájíme na silná kolečka. Do pekáče dáme vrstvy koleček pórku, kolečka brambor, klobás a čočky uvařené doměkka....
víceKasulet s uzeninou
Fazole zalijeme je dostatečným množstvím studené vody a necháme přes noc namočené. Fazole scedíme, necháme okapat a propláchneme je proudem studené vody. Vložíme do hrnce, zalijeme studenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele