- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Tagliatelli s houbami
Na pánvičce rozpustíme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájené houby, vlijeme mléko a vaříme za stálého míchání na mírném ohni, dokud omáčka...
víceŠtika v rosolu
Štiku očistíme, omyjeme, odřízneme hlavu, ocas a ploutve a vhodíme je do hrnce. Štiku opatrně stáhneme z kůže směrem od hlavy k ocasu, kůži rozložíme na naplnění. Pečlivě obereme maso z kostí...
víceZelený chléb s houbami
Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme mouku, sůl, sušenou petržel a nasekaný špenát, promícháme s kváskem a na jemno nakrájenými houbami a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme...
víceRytířská smaženka
Polovinu krajíců toastového chleba lehce potřeme kečupem a poklademe na plátky podélně rozkrojeným tvarůžkem. Druhou polovinu toastových chlebů také potřeme kečupem, krajíce spojíme,...
víceVoňaví skřivánci
Brambory důkladně omyjeme, osušíme a rozřízneme na polovinu. Slupkou dolů rozložíme na olejem bohatě vymazaný pekáč a v řezu nakrojíme do kříže. Osolíme, posypeme kmínem a dáme péct do středně...
víceKrálík na citronu
Omytého králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a v hrnci na rozpáleném másle orestujeme do růžova. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, tymián, bobkový list, citronovou kůru, citronovou...
víceZeleninová polévka s jíškou
Do hrnce se zeleninovým vývarem dáme na 5 minut vařit bílé fazole. Přidáme květák, růžičkovou kapustu, hrachové lusky a brambory na kostičky. Povaříme 10 minut a polévku scedíme. Zatímco...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele