- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Salát z kuřecích jater se šalvějí
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, zakapeme citronem, posypeme lžičkou soli a necháme pustit šťávu. Kuřecí játra orestujeme na másle asi 6 minut, postupně k nim přisypeme posekanou šalvěj...
víceJablkový chléb s mandlemi a oříšky
Do mísy nalijeme jablečnou šťávu, vodu, olej a med, přidáme hladkou a chlebovou mouku, sůl, mleté mandle a ořechy a nastrouhané jablko. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny a...
víceSmetanový koláč z Appenzellu
Z mouky, másla, cukru a vejce vypracujeme křehké těsto, které rozválíme a rozložíme do dortové formy. V rendlíku z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, do které postupně vmícháme smetanu a...
víceKynuté závitky se zelím
V menším hrnci mírně ohřejeme mléko, odstavíme, přidáme rozdrobené droždí, trochu soli a cukru, rozmícháme dohladka. Přidáme lžíci mouky a rozmícháme, po chvíli začne kvásek pracovat. Mezitím...
vícePstruhová pečená pěna
Vykuchané pstruhy vykostíme, odřízneme hlavu a ocas a všechny zbytky dáme do hrnce. Přidáme cibuli, kořenovou zeleninu, pórek, bobkový list, sůl, pepř, nové koření, 3 dl vína a 1 l vody. Vše...
víceGrilovaný losos v marinádě hoisin
Plátky nebo podkovy z čerstvého lososa osušíme a nasolíme. Ingredience na marinádu vložíme na pánev, za stálého míchání povaříme asi 5 minut, až omáčka zhoustne. Necháme vychladnout, postupně...
víceOkatá kaše
Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka, ještě horké slijeme, zalijeme horkým mlékem a zakryté necháme dojít. Potom rozmačkáme na kaši, přidáme rozpuštěné máslo 50g, sůl,pepř,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele