- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Parma ve vinném listu
V keramické míse smícháme nasekaný kopr, sůl, pepř, olej, citronovou šťávu, jarní cibulku a hořčici. Po obou stranách ryb uděláme hluboké zářezy, do kterých vzniklou omáčku hustě vetřeme....
víceKvětáková polévka s tvarůžkovými knedlíčky
Květák rozkrojíme napůl a spolu s mrkví nakrájenou na kolečka uvaříme doměkka v osolené vodě s kmínem. Vařený květák vyjmeme, jen několik růžiček rozmačkáme vidličkou a vrátíme do polévky....
víceZapečené krupicové řezy
Mléko, 100 g másla, sůl, pepř a muškátový oříšek přivedeme k varu. Za stálého míchání přisypáváme krupici a mícháme asi 10 minut, až vnikne hustá kaše. Odstavíme a do mírně vychladlé kaše...
víceChléb s bazalkou a kozím sýrem
Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme cukr, sůl, chlebovou a celozrnnou mouku a nastrouhaný kozí sýr s tvarohem. Promícháme, přidáme sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny a...
víceLabužnické vepřové kotlety
Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme, poprášíme paprikou a posypeme nasekaným rozmarýnem. Opečeme na rozpáleném oleji (6 minut z každé strany) a včetně výpeku...
víceSmažený ananas v kokosovém těstíčku
Ananas oloupeme a nakrájíme na 1cm silné plátky. V misce smícháme skořici, mletý badyán a strouhaný zázvor, vzniklou směsí potřeme kolečka ananasu a na tácu necháme v lednici 15 minut...
vícePlněné brambory pečené ve vývaru
Velké brambory oloupeme a vydlabeme, aby vznikla dutina, vnitřek osolíme. Mleté maso smícháme v míse s cibulí nasekanou najemno, solí, pepřem, muškátovým oříškem a nasekanou petrželkou....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele