- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Olomoucké zapečené filé
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme...
víceKapr se zelím v alobalu
Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a...
vícePlněný zapečený kapr
Na sádle osmažíme kostičky slaniny a na ní zpěníme cibuli, přisypeme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a podusíme na mírném ohni. Zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání usmažíme....
víceLoštická zapečená slepice na smetaně
Do hrnce s vodou vložíme očištěnou slepici, celer, petržel, mrkev, bobkový list, pokrájené houby a cibuli a pozvolna vaříme na mírném ohni asi 45 minut. Hotovou slepici vyjmeme, vývar scedíme...
víceNadívaná kuřecí prsíčka na pivu
Kuřecí prsa osušíme, nařízneme tak, aby vznikla hlubší kapsa a naplníme kousky tvarůžků. Spíchneme párátky a osolíme a opepříme. V pekáči zprudka osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran....
víceHaše pro fajnšmekry
Pečené maso, slaninu a očištěné papriky bez jádřinců semeleme na masovém strojku, ochutíme solí a pepřem. Na sádle zpěníme cibuli nadrobno a umleté suroviny na ni vložíme a mícháme. Když je...
víceLoštická fašírka
Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou cibulí, vejcem a nastrouhanými tvarůžky. Přidáme sůl, pepř, majoránku, saturejku a černé pivo a postupným přidáváním strouhanky uhněteme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele