- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mull
mull
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1257x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mull |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1257Zapékaná vejce se sýrem
Vejce uvaříme natvrdo, pokrájíme podélně tak, aby žloutek nevypadl. Poklademe do zapékací misky, vymazané máslem, osolíme. V kastrolu rozpustíme máslo, vsypeme mouku a necháme ji zpěnit....
víceSelský chléb s cibulí a kerblíkem
Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí a nasekanou polovinu cibule. Zalijeme olejem, vodou, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb a...
víceVenkovské bagetky
Do mísy nalijeme vodu, přidáme chlebovou a žitnou mouku, cukr a sůl a promícháme. Přidáme kvásek a hnětením vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny kynout. Vykynuté těsto rozdělíme...
víceBramborový chléb s pórkem
Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme mletý pepř, tmavou mouku, sůl a sušenou bramborovou kaši, vmícháme chlebový kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na...
víceKapr se zelím v alobalu
Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a...
víceLousianské kuře
Kuřecí stehenní řízky nasolíme, opepříme a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Ještě horké vyjmeme a odložíme na později. Do výpeku na pánvi vsypeme mouku a za stálého míchání usmažíme...
víceStudená polévka z jahod se žloutky
Žloutky utřeme s cukrem. Solamyl rozmícháme v části studeného mléka a zahříváme až k varu. Když směs začne houstnout, zalijeme ji zbylým mlékem, přidáme žloutky s cukrem a nakonec vmícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele