Recept

Selský chléb s cibulí a kerblíkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 54607

Ingredience

150 g Cibule
10 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
20 g Kerblík
400 g Mouka chlebová
30 ml Olej olivový
5 g Sůl
220 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 579kJ
18% Sacharidy 66 g
10% Tuky 8 g
20% Sodík 397 mg
21% Bílkoviny 12 g

Selský chléb s cibulí a kerblíkem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí a nasekanou polovinu cibule. Zalijeme olejem, vodou, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu posypeme zbytkem nasekané cibule, nasekaným kerblíkem a dopečeme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept