- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Ledový salát s tuňákem
Ledový salát omyjeme a natrháme na kousky, poklademe tuňákem, nakrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky a rajčátky. Smícháme ve sleničce balzamikový ocet, olej a provensálské koření. ...
víceJáhlový kuba
Propláchneme vařící vodou jáhly a dáme do osolené vody s kmínem uvařit doměkka. Utřeme se solí česnek s mletým pepřem, sádlem a majoránkou a vmícháme do jáhel. Dáme nabobtnat na pár hodin...
víceSladké labutě
Rozpustíme ve vodě tuk a přivedeme k varu. Nasypeme mouku a mícháme, až přestane těsto lepit. Zmírníme oheň, do vlažného těsta přidáme vejce, aby vzniklo lesklé těsto. Poté stříkáme těsto do...
víceVišňová pochoutka
Polohrubou mouku, cukr, prášek do perníku, vanilkový cukr, olej, mléko a vejce. Smícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe na těsto višně a zbylou šťávu necháme na...
víceDušené hovězí s hráškem
Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji. Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme,...
víceValašská kyselice
1l vody zalijeme žebra, přidáme bobkový list, nové koření a 20 minut vaříme. Dáme do hrnce zelí, přidáme kmín, 200ml vody a dáme na 15 minut vařit. Oloupeme brambory, nakrájíme na kostičky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele