- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Jemná česnečka
Nakrájené a oloupané brambory dáme vařit s masoxem. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme česnek a chvíli osmahneme. Rozšťoucháme brambory, přidáme nudličky, cibuli s česnekem a 3...
víceJeseter na smetaně s citronem
Osolíme připravené porce jesetera. Na malé kostičky nakrájíme slaninu a rozškvaříme ji. Přidáme nakrájenou cibuli, mletou papriku, nakrájenou papriku, petrželku a pepř. Do základu vložíme...
víceJogurtovo-sýrové bochánky na bylinkovém olivovém oleji
Rouškou pokryjeme cedník na výrobu sýra a umístíme na mísu k zachycení tekutiny. Do jogurtu zašleháme sůl a nalijeme do cedníku. Přes noc necháme stát a vznikne nám měkký, smetanový tvaroh...
víceKachna divoká pečená
Kachnu osolíme zevnitř i zvenčí, opepříme a potřeme máslem. Pečeme v předehřáté troubě 90 minut při 200 stupních. Občas podléváme teplou vodou a vypečenou šťávou. Upečenou kachnu...
víceKachna na limetkové šťávě a zázvoru
Kachní prsíčka omyjeme a překrojíme na polovinu. Maso propícháme vidličkou a posolíme. Dáme je do pekáče kůží dolů. Zapékáme v předehřáté troubě 10 minut, poté obrátíme a dalších 15 minut...
víceKachna se zelím a pórkem
Ve velkém woku osmahneme na sucho kachní prsíčka i s kůží cca 5 minut po každé straně. Poté vyndáme a dáme na prkénko. Pokrájíme maso na nudličky. Wok otřeme a necháme 1 lžíci tuku. Pokrájíme...
víceKachna v kořeněné omáčce
Pod vodou opláchneme konzervované vodní kaštany, a poté spaříme ve vroucí osolené vodě 10 minut. Odstavíme je stranou a necháme okapat. Ve stejné vodě spaříme bambusové výhonky, opláchneme...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele