Jednoduchý recept

Kachna se zelím a pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34351

Ingredience

4 ks Kachní prsa
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 ks Pomeranče
225 g Pórek
1 polévková lžíce Sezam - semena
350 g Zelí bílé kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 313kJ
5% Sacharidy 17 g
17% Tuky 12 g
18% Sodík 364 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kachna se zelím a pórkem postup přípravy receptu:

1

Ve velkém woku osmahneme na sucho kachní prsíčka i s kůží cca 5 minut po každé straně. Poté vyndáme a dáme na prkénko. Pokrájíme maso na nudličky. Wok otřeme a necháme 1 lžíci tuku.

2

Pokrájíme na nudličky zelí.

3

Do woku přidáme pokrájený pórek, zelí, pomerančovou kůru a smažíme 5 minut, dokud zelenina nezměkne.

4

Vrátíme do woku kachní maso a necháme prohřát tři minuty. Směs zastříkneme ústřicovou omáčkou a promícháme.

5

Hotový pokrm posypeme sezamovými semínky a podáváme horký.

Poznámka

Z pomeranče nastrouháme kůru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept