Jednoduchý recept

Kachna divoká pečená

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8140

Ingredience

1 ks Kachna mražená
1 ks Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Višně
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

493% Kalorie 9,734 kcal
Kilojoule 40 728kJ
9% Sacharidy 32 g
1216% Tuky 912 g
12% Sodík 245 mg
453% Bílkoviny 255 g

Kachna divoká pečená postup přípravy receptu:

1

Kachnu osolíme zevnitř i zvenčí, opepříme a potřeme máslem.

2

Pečeme v předehřáté troubě 90 minut při 200 stupních.

3

Občas podléváme teplou vodou a vypečenou šťávou.

4

Upečenou kachnu nakrájíme na porce a dáme na teplo.

5

Do šťávy přilijeme červené víno a prohřejeme.

6

Můžeme kachnu ozdobit višněmi.

7

Šťávu podáváme zvlášť.

8

Kachnu podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborovými krokety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept