- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Vepřová játra s vejci
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájíme nadrobno, vejce rozkvedláme v hrnku. V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme k cibuli...
víceSkopový guláš s hráškem
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. V hrnci roztavíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a...
víceZelná omáčka s klobásou
Kysané zelí scedíme, nálev si ponecháme, zelí trochu překrájíme, cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, mouku a usmažíme světlejší cibulovou jíšku, přidáme...
víceTaštičky plněné vepřovým masem
Vepřové maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme mleté maso, osolíme,...
víceKlobásy z udírny
Vepřový bok a kýtu nakrájíme na drobné kostičky a ty promícháme. Přibližně třetinu nakrájeného masa umeleme na masovém strojku. Hovězí maso také umeleme a smícháme s mletým i krájeným vepřovým...
víceHovězí jazyk plněný
Hovězí jazyk uvaříme v osolené vodě doměkka, sloupneme kůži, od kořene jej nařízneme a vydlabeme část masa. Uzené maso a vydlabané maso umeleme nebo nakrájíme na jemno. Vložíme do misky,...
víceTaštičky plněné dušeným zelím
Zelí rozpůlíme, odřízneme košťál a zbytek nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme zelí, osolíme, opepříme, přidáme trošku cukru a podusíme, přilijeme smetanu a dusíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele