- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Švestkový špíz se šunkou
Švestky omyjeme, nařízneme a vypeckujeme. Švestky by měly zůstat celé. Každou švestku zvlášť zabalíme do jednoho plátku šunky, závitky napíchneme rovnoměrně na čtyři jehly a položíme na...
víceJehněčí kotlety rozmarýnové
Nejdříve si připravíme marinádu: do misky nalijeme ocet, olej, červené víno, přisypeme sůl, pepř a posekané jehličky rozmarýnu. Dobře promícháme. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, rozložíme na...
víceTopinky s česnekovým sádlem
Česnek oloupeme a utřeme se solí, vmícháme do sádla a opepříme. Vezmeme dva krajíce staršího chleba a z jedné strany je pomažeme ochuceným sádlem v tenké vrstvě. Krajíce položíme na gril...
víceLilková pomazánka s paprikou
Lilky a papriky omyjeme, lilky propícháme několikrát vidličkou, vložíme i s paprikami nasucho do trouby, pečeme při 200°C přibližně 20 minut. Vyjmeme z trouby, ochladíme strudenou vodou, lilky...
víceRajčatový salát s paprikou
Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky, papriku zbavíme jádřince, pokrájíme na slabší proužky, cibuli krájímena plátky a následně rozebereme na kroužky. Zeleninu nasypeme do salátové mísy,...
víceLetní salát s ovčím sýrem
Rajčata spaříme horkou vodou, zchladíme a nakrájíme na čtvrtky, papriky vložíme nasucho na 15 minut do vyhřáté trouby na 220°C, vyjmeme, zchladíme a oloupeme slupku. Papriky zbavíme jádřinců a...
vícePstruh grilovaný na slanině
Ryby pokud možno grilujeme vcelku, s hlavou a ocasem. Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme, osolíme i zevnitř, vnitřek ještě zakápneme pikantní sojovou omáčkou, povrch ryby potřeme citronovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele