- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Játrová polévka se smetanou
Mrkev, petržel a kedlubnu očistíme, nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, játra umeleme. Do hrnce vložíme hovězí kosti, zalijeme vodou a povaříme alespoň 40 minut. Kosti...
víceBroskvový dort
V míse smícháme mouku s cukrem, přidáme máslo, žloutky, špetku soli a přilijeme mléko. Vypracujeme těsto. Formu na dorty vymažeme tukem, vložíme do ní těsto a pečeme ve vyhřáté troubě asi 40...
víceCherry krusta
Do šejkru dáme ledovou tříšť nebo malé kostičky ledu, počkáme minutu, až se šejkr ochladí a vylijeme přebytečnou vodu. Nyní nalijeme do šejkru jablečný džus, třešnový sirup, pomerančovou šťávu...
víceBramborové karbanátky z prosa
Proso nasypeme do sítka, propláchneme vroucí vodou, překlopíme do mléka, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Do husté prosné kaše přimícháme rozmačkané brambory, osolíme, přidáme vejce,...
víceVepřová žebírka s medem
Žebírka omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme do pekáče, v misce rozmícháme med v teplé vodě a nalijeme na maso. Přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, přilijeme sojovou...
víceJanovský salát
Čtyři větší rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Tuňákové filety necháme okapat od oleje a pokrájíme je na plátky. Na talířek klademe střídavě plátek rajčete a plátek tuňáka. Okolo...
víceSvítek z droždí do polévky
Do horkého másla nadrolíme droždí a chvilku necháme prohřívat. Strouhanku nasypeme do mléka a necháme nasáknout. Přidáme k droždí s máslem, dále přisypeme prášek do pečiva, prolisovaný česnek,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele